DESPRE PIM SERVICE

despre-pimSC PETROVAN PIM SERVICE SRL este o companie relativ nouă, înfințată din nevoia de a oferi servicii cu un grad ridicat de calitate. Noi punem accentul, mai întâi de toate, pe lucrul bine facut, realizat la standardele cele mai ridicate. Ne place să păstrăm lucrurile simple, practice, să servească cât mai fidel intereselor celor cu care colaborăm, fie că sunt simpli clienți, companii sau instituții renumite.

 

Oferim o gamă largă de produse și servicii IT&C.  Oferta de servicii se întinde de la realizarea paginilor web până la repararea calculatoarelor, configurarea rețelelor, asigurarea mentenanţei pentru echipamente, dezvoltarea brand-ului, consultanţă, comercializarea produselor din domeniul it, dar nu ne oprim aici. Cu toate aceste servicii ne adresăm în principal clienților obișnuiți, firmelor private, dar și instituțiilor și companiilor publice care vor să țina pasul cu tehnologia.

 

Un client mulțumit reprezintă o foarte bună formă de promovare. Aceasta este probabil explicația pentru faptul că majoritatea clienților noi ne contactează datorită recomandărilor clienților mai vechi. Este un lucru de care suntem mândri, dar care în același timp ne și obligă să nu facem concesii de la deviza noastră: Calitate înainte de toate!

 

Activitatea ne-o desfășurăm în localitatea Oravita, un oraș situat în vestul ţării, în județul Caras-Severin. Datorită internetului, putem, însă, colabora cu clienţi din toata ţara şi din străinătate.