dezvoltare-web-cat

dezvoltare-web-oferta

SERVICE PC & LAPTOP

PIM SERVICE Oravița vă pune la dispoziție servicii complete de reparații calculatoare și laptop, dar nu se limitează doar la: reparații hardware, soluționare incompatibilități, instalare software, devirusări, back-up și recuperări de date, ne adaptăm situației și încercăm să soluționăm inclusiv problemele care nu fac parte din oferta noastră. Toate, pentru ca la sfârșitul colaborării, clientul să fie mulțumit de prestația noastră.

 

service-oferta

MENTENANȚĂ

Prin contractele de mentenanță IT vă punem la dispoziție suportul și cunoștințele noastre non-stop, 24/7. Fie ca aveți nevoie de mentenanță pentru calculatoare, servere, site-uri, rețele de calculatoare sau alte dispozitive IT, puteți conta pe noi. Avem un personal competent și gata să soluționeze orice problemă cu care vă confruntați.

 

mentenanta-oferta

VÂNZĂRI PC, LAPTOP, SOFTWARE & HARDWARE

Împreună cu furnizorii și partenerii noștri vă prezentăm o gamă diversificată de produse IT: calculatoare, monitoare, laptop-uri, tablete, accesorii, soluții software și hardware, atât noi cât și second hand. La noi veți putea găsi produsul care vi se potrivește cel mai bine.

 

vanzari-pc